SHPERNDAJ


Indrit Vokshi
22 mars 1992. Fitorja e Madhe e PD.
Shqiptarët votuan masivisht kundër atyne që kishin kry krime kundër njerëzimit, çu popullin në rradhë buke e do e çojnë përsëri nëse rrinë në pushtet. Votuan lirinë dhe mundësinë për të mos nejt të varfër dhe të shkelur. Kjo është ngjarje e cila Partinë Demokratike duhet ta kthjellojë për të marrë përgjegjësitë e saj për ketë komb, jo thjesht datë në kalendar.