SHPERNDAJ

Sa here qe degjoj Moniken per aleance me PD….gjoja per permbysjen e Rames e per asgje tjeter me shume …nuk e di pse me kujtohet ajo shprehja e fameshme e komedise Pallati 176…..Une krushqi me Jovan Bregun?…..papapapapa…kurren e kurres…

Dhe nuk e di pse si per ters kjo kodosh mendje nje e dy atje me vete..tek Luli…aq sa jam gati ta pyes publikisht….
….Ore se mos ke bere gje ndonje nga ato Anonimet ti…e ne te shkretet duke mos ditur gje hic…ashtu si me 18 Maj te vitit qe shkoi… o burra pas teje …dhe se kemi fare idene se c’ ka ndodhur andej nga Nderrmarja….

A.R.D