SHPERNDAJ

I ftohti që ka pushtuar Evropën ka dhënë pasojat e para në njerëz. Deri më tani ka marrë plot 24 jetë njerëzish

Vetëm në Poloni raportohen për 9 viktima, 4 në Francë, 5 në Lituani, 3 në Republikën Çeke, 2 në Rumani dhe 1 në Itali.

Në Shqipëri, prej disa ditësh mbizotërojnë reshjet e shiut dhe dëborës, si dhe temperaturat nën zero.