SHPERNDAJ

Fjala e Ramës si fjala e një diktatori…

Si çdo diktator, i frikësuar vetëm nga protestat popullore në rrugë, fjala e tij kishte 3 shtylla:

1. E nisi duke përmendur Kodin Penal dhe na siguroi që “armiqtë e pronës së përbashkët” do të ndëshkoheshin.

Kryeministër, Kryeprokuror, Kryegjyqtar

2. E shpalli, me arrogancë, se përsa kohë ka përballë Lulin dhe LSI, do të rrijë gjatë në pushtet…

Dhe këta nuk vonuan shumë dhe u shfaqën si provë menjëherë…

3. Një pjesë finale, mashtrimi mes quasi lotësh e zemërgjerësie, që, ai, po shkrihej nga dita në ditë, për këtë popull…

….teksa dridhej nga frika, me vetëdijen, se një popull i varfër deri në mjerim, merr para atë, Lulin e LSI bashkë….për një ditë.

Endira Bushati