SHPERNDAJ

Gjurrmet e reja te droges.

Droga dhe Shqiperia ne shtypin gjerman

“Klanet shqiptare te droges në Evropën Qendrore. Gazetari Jonas Breng ndjek një gjurmë që del nga lagjet stacionit të trenit te Frankfurtit, deri tek një njeri i politikes shqiptare që ata e quajnë “Pablo Escobar i Ballkanit”

https://mobil.stern.de/…/albanische-kartelle-breiten-sich-a…

Ein Gangmitglied überprüft die Qualität von Cannabis. Über die Meerenge nach Italien gelangt der Stoff von Albanien nach Nordeuropa.

Një anëtar i bandës kontrollon cilësinë e kanabisit. Në të gjithë ngushticën e Adriatikut dhe Italise, materiali kalon nga Shqipëria në Evropën Veriore