SHPERNDAJ

Beniamin Bakalli

“Komunizmi është armiku më i madh i demokracisë, ai pjell diktaturën dhe sjell varfërinë”
E keqja më e madhe që i ka ndodhur ndonjëherë Shqiperisë është komunizmi. Ai është armiku më i keq, që i ka shpallur luftë elites dhe kerkon me çdo kusht të eliminohen vlerat njerezore intelektuale Shqiptare, për ti zevendesuar me antivlera

“Komunizmi ligjëroi idiokracinë”

Në foto me Z. Marion Smith, drejtori ekzekutiv i Fondacionit ” Victims of Communism”
Washington DC USA