SHPERNDAJ

Kryetari i akedemise Shqiptare – Amerikane z Skender Kodra i ka uruar me nje postim ne profilin e tij ne fb ,shqiptaret per festat e fund vitit

Te nderuar miqte e mi,
Akademia Shqiptaro – Amerikane Shkencave dhe Artit, dhe une me familjen time, urojme te gjithe shqiptaret kudo qe ndodhen GEZUAR VITIN E RI 2018. Le te jete viti I realizimit te aspiratave dhe enderrave tuaja me te bukura. Te ecim se bashkuar njeri me tjetrin drejt idealeve tona kombetare. Te vendosim dijen, talentin, forcen kurajon, vulnetin tone ne sherbim te kombit. Uroj qe zemrat tuaja te mbushen me gezime dhe plot dashuri, paqja dhe harmonia te ju peqafoje ne cdo faqe dhe hap te jetes.
Zoti e bekofte Shqiperine the Shqiptaret!
GEZUAR VITIN E RI 2018
HAPPY NEW YEAR 2018

Skender Kodra fb