SHPERNDAJ

Me rastin e 12-vjetorit të ndarjës nga jeta të mikut tim, Presidentit tonë të parë e historik, Ibrahim Rugova, sot nderojmë veprën dhe punën e tij madhore.

Presidenti Rugova, intelektuali humanist që i dha emër Kosovës në botë, përjetësisht do të mbetet në kujtimet tona si njëri ndër personalitet kryesore që tërë jetën e tij ia kushtoi lirisë së vendit dhe i vuri themelet e shtetit tonë të pavarur.

Do ta kujtoj gjithmonë me respekt shembullin, figurën dhe vizionin e tij.

RH