SHPERNDAJ

Prezantohen strukturat e drejtorive në Prokurorinë e Përgjithshme pas riorganizimit të kryeprokurores së përkohshme Arta Marku

Drejtoria Gjyqësore do të drejtohet nga Adnan Xholi. Pjesë e strukturës së saj do të jenë dhe prokurorët: Petrit Fusha, Ramadan Troci, Rovena Gashi, Artur Selmani, Anila Leka, Alma Muça.

Drejtoria e dekriminalizimit do të drejtohet nga Arqile Koça. Pjesë e strukturës së saj do të jenë dhe prokurorët: Arben Kraja dhe Kosta Beluri.

Drejtoria e Inspektimit do të drejtohet nga Adnand Xholi. Pjesë e strukturës së saj do të jenë dhe prokurorët: Alfred Progonati dhe Adnan Kosova.

© SYRI.net