SHPERNDAJ

Sot ne Time Square mendohet te jene me shume se 1 milion njerez, per te festuar vitin e ri

Times Square, është ndoshta vendi më i sigurt  qytetin e New Yorkt në ardhjen e Vitit të Ri“ deklaron sot Andrew Cuomo 

Policia e New Yorkut ka vendosur me shume se 2 mije kamera sigurie ne sheshin ku do festohet

Per here te pare do shikojme snajpere te gatshem ne taracat e godinave, plus nje numer rekord policesh sot ne detyre

Masat e sigurisë jane nga më të lartat  Sheshin Times Square, duke rrethuar në formë unazë  sheshin me mijëra oficerë të uniformave blu dhe civilë të NYPD, për të siguruarnjë festë sa më të sigurt. Në sheshin Times Square, jane të vendosura në pika strategjike edhe njësia kundër terrorizmit , edhe pse NYPD, thotë se nuk ka asnjëkërcënim specifik në qytet.