SHPERNDAJ

Presidenti Donald J. Trump dhe Zonja e Parë Melania Trump nisen për në Bruksel, Belgjikë. Presidenti Trump, Sekretari i Shtetit Mike Pompeo dhe Sekretari i Mbrojtjes James Mattis do të takohen me udhëheqës dhe zyrtarë të vendeve të tjera në selinë e re të NATO

-s