SHPERNDAJ

Si gjithnje trimeria dhe guximi ka qene dhe eshte tipari me dallues i Familjes Haradinaj dhe kur bashkohen me mençurine i japin asaj permasa kombetare, madje edhe me gjere, duke u bere shembull frymezimi per gjithe politikanet shqiptare kudo qe ata ndodhen.

Krenohemi me ty Ramush dhe na rrit ndjenjen e pergjegjesise per detyrimet qe ka çdo shqiptar per Atdheun dhe kombin e tij. 🇦🇱🇽🇰🇪🇺

It was with sadness that i learned of Prime Minister Haradinaj’s resignation. Ramush Haradinaj is a true patriot and a National hero.

In admiration and in full confidence i look forward to Prime Minister Haradinaj’s quick return, as he seeks justice at the Hague.
We are proud of our Prime Minister’s strength, and we share the responsibility for peace and stability no matter the hurdles. Striding forward as two states, but united as one Nation, within a single Europe. 🇦🇱🇽🇰🇪🇺