SHPERNDAJ

Elia dhe unë ju urojmë Gezuar Festat e Fundvitit! Kjo është koha e dhurimit dhe përkujdesit ndaj njerëzve të dashur. Është koha të falenderojmë të gjithë ata miq që kanë treguar miqësi dhe besnikëri të pakushtëzuar. Kjo është gjithashtu koha për të kthyer vemendjen ndaj atyre që nuk kanë fatin të kenë familjen pranë, fëmijë pa prindër apo prindër pa fëmijë, atyre që nuk kanë çfarë të vënë në sofër për të festuar…Kjo është koha për tu ndërgjegjësuar se dashuria që japim na kthehet dyfish kur është e sinqertë!
Nëse do të jeni në udhëtim bëni kujdes nga ngricat dhe dëbora, merrni kohën tuaj dhe shijoni çdo moment!
Besimtarëve të krishterë u urojmë Gezuar Krishtlindjen!
Ju urojmë të gjithëve sa më shumë mbarësi dhe dashuri!

Seasons Greetings to all our friends on Facebook.

Elia Zaharia Zogu and I wish you all a Merry Christmas. This is the season of giving and being grateful whilst remembering others. An opportunity to look after those who do not have their families close by, children without parents, parents without children… or even those who have nothing to give at all. So this is a time of social consciousness and awareness knowing what ever is given will be returned twofold. Those of you who are traveling, please be careful and drive safely… enjoy the festive season and the magic of Christmas! Happy Holidays!