SHPERNDAJ

Angela Merkel – Shqiptarët e zgjuar me udhëheqës Budallenj,kancelarja godet fuqishëm spektrin politik!

Ashtu si në Shqipëri edhe në Kosovë situata aktuale politike po e rëndon edhe më shumë situatën e vështirë në të cilën jetojnë shqiptarët. Më vjen keq ta them por statistikat që mi kanë dorzuar ekspertët e punës, konkluzat e tyre nxjerin shqiptarët si popullin më puntor dhe intelegjentë në Gjermani kur flitet për emigrantët. Ndjehem keq kur vërej se pikërisht këto shqiptarë intelegjentë dhe të zgjuar po vuajnë për mbijetesë si pasojë e politikave të gabuara dhe personave të caktuar. Ky popull ka të ardhme të ndritur dhe ne si Gjermani do ju qëndrojmë krah çdo iniciative.
Pastroni oborrin dhe zhvillohuni ju mundeni u shpreh kancelarja Merkel.

Voltiza Duro