SHPERNDAJ

Me nje pikture te mrekullueshme piktori Avni Delvina ka ironizuar sistemin e drejtesise ne Shqiperi dhe pritshmerine e tij
Ja se cfare shkrua maestro e pictures ne profilin e tij ne fb

Te shkretet shkipetar ! Shkun per peshk dhe kapen …..!
Gjithe keto ngjarje qe nuk te lene te marresh fryme, dhe gjithe keto tensione te bejne supersticioz….Kemi tre muaj qe u cmenem me peshkun e madh….Dhe ne nje fare menyre sikur e ndollem vete dhe ngjarjen e detit me Greqine…..Ne asnjehere nuk duhet te entuziazmohemi se e hame sa krahu o ne nje drejtim o ne drejtimin tjeter..