SHPERNDAJ


Oborri Mbretëror, me 5 prill 2018, në oren 11 00, me rastin e dites se lindjes se Mbretit Leka Zogu I, ka kënaqësinë të presë vizita pranë Mauzoleumit të Familjes Mbretërore.
Janë të mirë pritur të gjithë mbreterorët dhe simpatizantët e mbretërisë

Me shume respekt
Oborri Mbretëror Shqiptar