SHPERNDAJ

Aleks Soros djali i multimiliarderit George Soros, prej dy ditësh ka zhvilluar takime në Kosovë.

Ai është pritur nga krerët më të lartë të shtetit kosovar, duke përfshirë dhe presidentin Thaçi dhe kryeministrin Ramush Haradinaj.

Ka qenë vetë Aleks ai që ka ndarë fotot nga takimet. Me këto takime Soros konfirmon ndikimin e padiskutueshëm që ka në vendet e Ballkanit.

“Madhështore të mirëpritem në Kosovë nga Presidenti Hashim Thaçi për të biseduar për rrugën e Kosovës drejt njohjeve të mëdha”, ka postuar ai ne fb

Aleks Soros është i njohur për ndikimin që ka tek kryeministri shqiptar Edi Rama