SHPERNDAJ

“Pa Partinë Socialiste dhe Qeverinë e Partisë Socialiste, Shqipëria nuk mund ta merrte rekomandimin për negociata…”

Flet Edi Rama në Kuvend…

Ky, autori i “Griseldës”….

Ky, që i digjej shpirti për Këshillin e Qarkut të Fierit…e s’votonte 3 ligjet…

Ky, që çohej në majë të gishtave nga Ura e Lanës, i ngazëllyer, që po goditeshin me hunj policë të thjeshtë në mbrojtje të institucioneve….

Dhe, këto po i thotë, në Kuvendin që ka për kryetar Gramoz Ruçin….