SHPERNDAJ

Shume here klasa ime eshte mashtruar.
Te persekutuarit kane 28 vjet qe mashtrohen. Dje ishim deshmitare per mashtrimin tjeter

Detyra e rëndësishme e ndërtimit të një shteti ligjor e demokratik, nuk mund të kuptohet pa luftën e vazhdueshme kundër mashtrimit

“Mendimi ndryshe është tabani i demokracisë”, tha Tomor Alizoti. Unë dua ta falenderoj. Edhe unë kam bërë gabimet e mia, nuk jam i pagabueshëm. Ndaj kërkoj nga ju të më njihni të drejtën që i njoh gjithë demokratëve , të drejtën për reflektim dhe të reflektojmë së bashku.
Eja Tomor, ejani të gjithë ju, le të bashkohemi në gjirin e PD. Është vendi, është institucioni, është garancia e vetme për të drejtat e papërmbushura. Së bashku me ndjesën time të thellë si kryetar i PD dhe me zotimin tim se do të bëjmë gjithçka së bashku për të shembur diktaturën e krimit dhe për të lartësuar sakrificën e paraardhësve tuaj përmes sakrificës tonë dhe luftës pa kompromis për të shëmbur tqë keqen dhe për të kthyer vlerat demokratike.- tha Basha

Mashtirmi i radhes ju pret

Pse na duan kur kane nevoje ne
Te persekutuarit mos jane tyrbe per pd, qe vijne te falen sa here kane nevoje

Ky është momenti që unë të përsëris para jush në emër të PD kërkesën për ndjesë, falje që ne nuk kemi arritur dot të permbyllim me sukses këtë proces të gjendjes dhe nderimit të eshtrave të paraardhësve tuaj të ekzekutuar pa gjyq.- tha Basha

Ket fraze e kemi ndegjuar per te qindren here, dhe asgje

Te mashtrohesh eshte faj jone

Kushdo që, me mjeshtëri ose me dinakëri, i aftë për me gënjyer ose me tërheq mirëbesimin e tjetrit, e gabon këtë, dhe kështu i prokuron vetes një përfitim të padrejtë

Kujdes

Beniamin Bakalli