Sylviane Muselier në Tiranë

Në vazhdim të vizites së saj në Shqipëri, znj Sylviane Muselier, motra e “Trëndafilit të bardhë”, Mbretëreshës Geraldinë, bëri një vizitë në...

Rrëfim për Burgajetin

Jam nga Burgajeti. Po po jam nga Burgajeti, nga vendi, i cili qe ne Diten e Shpalljes...

Sa kohë që politika në Shqipëri nuk i ka shkëputur lidhjet me të shkuarën...

Nga Beniamin Bakalli Asnjë arsyetim, asnjë pretekst i tipit “ashtu ishin kohët”, për “dorë të fortë” ose...

Një KED e kapur nuk mund të ndërtojë Gjykatën Kushtetuese …

Njoftimi dërguar KED-së mbi tërheqjen e kandidaturës sime si anëtar i Gjykatës Kushtetuese. nga Çlirim GJATA

Kur merret edhe Braçe me histori…

Kastriot Dervishi Zëvendëskryeministri Braçe postoi një tekst të dobët në formën e traktit model "pksh41" në kujtim të...

Mirënjohja dhe dëshpërimi im

Njeriu kur vjen në jetë nuk i zgjedh prindërit e vet. Ata thjeshtë janë aty, sido që të jenë.

Artistët jemi ne!

Elona Caslli Në ditën botërore të Teatrit shumëkush gjykoi komunitetin e artistëve në vend, si një komunitet i...

A nuk ke frikë?!

Kështu fillon çdo mesazh që troket në “messenger” dhe bën atë tingullin tipik që është i njëjtë për...

Lamtumire Ali Mema. Ikone e pa perseriteshme e futbollit shqiptar

Nuk paska dhimbje me te madhe teksa perjeton ikjen nje e nga nje te idhujve te tu sportive...

HIEROGLIFET DHE RENDESIA E TYRE NDER SHEKUJ

ARGJIRA (ARI) UKIMERI PRIZREN, 2019 Hyrje Kur flasim për...