SHPERNDAJ

Të dashur Miq

Urimet e mia më të ngrohta dhe të përzemërta për ju dhe familjet tuaja. Gëzuar Vitin e Ri! Qoftë i mbarë e i begatë për të gjithë Shqiptarët! Ju uroj të kaloni sa më bukur sonte pranë familjeve dhe të dashurve tuaj! Shpresoj që viti 2018 t’ju plotësojë dëshirat tuaja, me fat dhe mbarësi për Kombin tonë!
Sinqerisht,
Leka II 💫————🎄 —————

Dearest Friends,

Happy New Year 2018! I hope that this New Year will bring you good fortune and prosperity.

Most Sincerely, Leka II