SHPERNDAJ

Qeveria do të jetë partner i ngushtë me të gjitha komunat e Kosovës. Për t’i koordinuar punët Qeveri-Komunë, sot, qëndrova në Gjakovë dhe u zotova se, së bashku, do t’i përmbushim synimet e këtij qyteti.

Autorruga Gjakovë-Klinë, zona industriale, Kampusi Universitar dhe stadioni janë vetëm disa nga projektet që do të kenë mbështetje të pa kusht nga Qeveria e Kosovës.

Me kryetarin, Ardian Gjini, do të fokusohemi në vazhdimësi, në ngritjen e cilësisë në arsim dhe në shëndetësi.

Nuk kam qare pa i dalë haku këtij vendi!

RH