SHPERNDAJ

Ceshtja kombetare është një çështje e cila çdo ditë lufton kundër kohës, si dhe kundër dashakeqësisë së fqinjeve tanë. Fenomeni i albanofobisë është një element tepër provokativ dhe i rrezikshem jo vetem kundër shqiptarëve por një problem gjeopolitik siç është stabiliteti i rajonit
Politikat albanofobe që sot po ndërmerret kundër shqiptarëve kanë shprehje të gjerë mbi të gjitha në formë të fshehur, ndaj ne duhet të jemi teper vigjilente per të mbrojtur të drejtat e shqipëtarësë në rajon si dhe kudo që ata ndodhen. Nje politike nderveprimi midis shqiptarësh është ajo që mungon ndaj ne duhet të jëmi në shërbim të kësaj çeshtje.
Sot Shqiperia udhehiqet nga bijte e tradhetareve, nga bijte, eterit e tyre qe e mbuluan kete toke me gjakun e shqiptareve me te mire, me gjakun e nacionalisteve. Ato që deshën shqiperinë, u vranë nga kriminelet komunistë, e bijte e tyre socialistë, me besnikeri vazhdojne rrugen pragmatiste të prinderve të tyre.
Sot me dhuratën e detit Greqise, treguan besnikërine e tyre mbi internacionalizmin komunist të etërve të tyre.
Aristoteli ke thene “virtyti i skavit varet nga mjeshtri i tij” dhe ju sot na deshmuat edhe nje here se kush eshte mjeshtri i juaj
Të gjithë lindin të lirë për të zgjedhur midis së mirës dhe së keqes
Dhe ju jeni e keqja jone, e Shqipërisë